Logg 2: Update in the Studio

 
14. 5. 15
 
 @dibidis 
Lillasyster GB jobbar på berättelser. Serier och sagaor för att vara direkt. GB och jag (mellansystern) sitter på kvällarna. Hon dikterar berättelser och jag skriver så att tangenterna smattrar. Jag älskar när karaktärer får ett ansikte på ett papper. Det är då de blir som mest verkliga för mig. Lillasyster är den av syskonen med den mörka humorn och en sylvass penna. Kolla in hennes instagram för flera teckningar! 
 
 
 
 
@serwaa
Jag känner att jag har lite "unresolved feeling" som jag sprutar ut i min konst. Just nu jobbar jag med väldigt inofficiell visuell utveckling för min senaste bertättelse. Den handlar om en vittera (inspirerat från svensk mytologi). Alida, som hon heter,  är lite av mitt alterego vilket aldrig kan sluta bra. Jag antar att det bara kan sluta smörigt men det får väll vara. 
 
 
 
 
 
@adoufua
Storasyster EB har startat en Etsy-shop. Woo hoo! Där säjer hon "katter i behov av ett nytt hem". EB är den enda av oss tre som studerat konst ett år på heltid. Hon gick ett år på Mullsjös folkhöskolas Konst & formlinje. Där föll hon för keramiken, plask sa det. Men jag och GB tvingar henne att vara med i projekt Nimbus studio och skriva sagor och illustrera, för det måste hon bara. Hennes katter får kika in här i alla fall.  
 
Här är en länk till Etsy-shopen för de som är intresserade: Adoufua 
 
 
@adoufua @serwaa @dibidis 
 
 
 
Projekt Nimbus | |
Upp